Tapahtumatilat Senaatintorin laidalla

Carl Ludwig Engelin ja Lars Sonckin arkkitehtoniset taidonnäytteet.

Sofia Future Farm tarjoaa ainutlaatuisia tapahtumatiloja Helsingin upeassa empiremiljöössä. Tilat sijaitsevat Kiseleffin talossa sekä viereisessä Lars Sonckin suunnittelemassa rakennuksessa vuodelta 1913. Näyttävissä saleissa ja kokoustiloissa voit järjestää mieleenpainuvia yritys- ja yksityistapahtumia. Rakennamme tila- ja palvelupaketit joustavasti tarpeittesi mukaan: Halutessasi kokenut tuotantotiimimme hoitaa kaiken avaimet käteen -periaatteella.

Ota yhteyttä
Tilatoivomus
Haluttu päivämäärä
Haluttu kesto
Etunimi
Sukunimi
Sähköpostiosoite
Yrityksen/Ryhmän nimi
Puhelinnumero
Henkilömäärä
Tapahtumatyyppi
Lisätietoja

Sofia Future Farm ja Töölö Urban tarvitsevat henkilötietojasi ja lupasi ottaa sinuun yhteyttä vastatakseen yhteydenottoosi. Voit koska tahansa muuttaa viestintäasetuksiasi, josta löydät lisätietoja rekisteriselosteestamme. Lähettämällä lomakkeen hyväksyt rekisteriselosteemme ja annat meille luvan tallentaa tietosi järjestelmään ja ottaa sinuun yhteyttä.

Sofian tapahtuma- ja tilamyynti

Tarvitsetko tapahtumatilaa? Autamme mielellämme järjestelyissa juuri niin paljon kuin haluat.

Lue tyytyväisen asiakkaamme vinkit tapahtumanjärjestämiseen:
Vinkkejä onnistuneen tapahtuman järjestämiseen.

Olemme Congress Network Finland Ry:n jäsen.

Ota yhteyttä: joni.hinkkanen@sofiafuturefarm.fi
+358 40 621 2009 (Klo 9-17)

Peruutusehdot

Sofian kabinettien (Aino, Anni, Aurora, Signe ja Ellen) peruutus on maksuton, kun se tapahtuu viimeistään 14 vrk ennen tilaisuutta.
Laskutamme 50 % tilavuokran osuudesta, kun peruutus tehdään vähintään 7 vrk ennen tilaisuutta.

Alle 7 vrk ennen tilaisuutta tehdyistä peruutuksista laskutamme 100 % tilavuokrasta sekä sovittujen tarjoilujen hinnan. Tarjoilut tulee vahvistaa viimeistään 7 vrk ennen tilaisuutta.

Sofian muiden tilojen tilojen peruutusehdot ovat aina tarjouksen mukaiset.

Tilaa uutiskirjeemme!

Uutiskirjeemme tilaajana olet osa Töölö Urban Familya, joka yhdistää kulttuurista ja hyvästä elämästä nauttivat kaupunkilaiset. Toivotamme sinut tervetulleeksi ensimmäisellä kirjeellämme, josta pääset kertomaan sinua kiinnostavasta sisällöstä, sekä tutustumaan ja tilaamaan muiden perheemme toimipaikkojen uutiskirjeet. Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt rekisteriselosteemme ja annat meille luvan tallentaa tietosi järjestelmään ja lähettää sinulle tilaamaasi sisältöä. Voit koska tahansa peruuttaa tai muuttaa viestintäasetuksiasi. Lisätietoja löydät rekisteriselosteestamme.