Farmers' Breakfast: Leadership for true potential

15.01.2020, Sofia Bistro

With guest speaker Sari Vuohtoniemi.

Our inspiring breakfast clubs continue also in 2020! Welcome with us to hear and share some thoughts and insights with fellow members and friends of networking.

Leadership for True Potential - From stress to resilience and unleashing potential:

Successful leadership is based on good self-awareness and ability to lead oneself. In order to transform organizations we often need to first transform our mindset. Understanding of our biases help us to be conscious of what is really happening, become more resilient and overcome stressful situations quicker and use more of our strengths and potential.

In this seminar you will get insights and tools on how to develop self-awareness, overcome stress, build resilience, and grow your leadership capability to the next level.

Sari Vuohtoniemi is a Social Psychologist, PCC Coach (ICF), seasoned Leadership and Executive and Team Transformation Coach and Founder of True Potential Oy. She 20 years of experience in working as a leadership trainer and coach and also in CEO, leadership and expert positions in international start-ups as well as big companies.

Siirry tapahtumaan Facebookissa

Tilaa uutiskirjeemme!

Uutiskirjeemme tilaajana olet osa Töölö Urban Familya, joka yhdistää kulttuurista ja hyvästä elämästä nauttivat kaupunkilaiset. Toivotamme sinut tervetulleeksi ensimmäisellä kirjeellämme, josta pääset kertomaan sinua kiinnostavasta sisällöstä, sekä tutustumaan ja tilaamaan muiden perheemme toimipaikkojen uutiskirjeet. Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt rekisteriselosteemme ja annat meille luvan tallentaa tietosi järjestelmään ja lähettää sinulle tilaamaasi sisältöä. Voit koska tahansa peruuttaa tai muuttaa viestintäasetuksiasi. Lisätietoja löydät rekisteriselosteestamme.