Farmers' Breakfast: Sustainable Development and Fair Trade

04.12.2019, Sofia Bistro

With guest speaker Sanna Leino from FAIR.fi

Sanna Leino from FAIR.fi speaks for ethical and ecological material choices. FAIR.fi develops sustainable products together in collaboration with designers from Finland as well as developing countries and represents the vastest and most variable selection of Fair Trade cotton clothing in Finland. On Wednesday 4th of December, Sanna will be discussing about sustainable development and Fair Trade.

Sofia Farmers' Breakfast is a morning club including discussions about business, self-development, and creativity. You can either choose your favourite from our upcoming events or participate in all of them! Farmers' Breakfasts are held on Wednesdays in Sofia Bistro at 8.30–9.30. We believe these brekkies have something to offer for both our members as well as everyone interested in learning, networking and entrepreneurship. See you at Breakfast, Farmers!

Free entry!

Tilaa uutiskirjeemme!

Uutiskirjeemme tilaajana olet osa Töölö Urban Familya, joka yhdistää kulttuurista ja hyvästä elämästä nauttivat kaupunkilaiset. Toivotamme sinut tervetulleeksi ensimmäisellä kirjeellämme, josta pääset kertomaan sinua kiinnostavasta sisällöstä, sekä tutustumaan ja tilaamaan muiden perheemme toimipaikkojen uutiskirjeet. Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt rekisteriselosteemme ja annat meille luvan tallentaa tietosi järjestelmään ja lähettää sinulle tilaamaasi sisältöä. Voit koska tahansa peruuttaa tai muuttaa viestintäasetuksiasi. Lisätietoja löydät rekisteriselosteestamme.