Farmers´Breakfast: Marjaana Toiminen

16.10.2019, Sofia Bistro

“The future skills of a solo entrepreneur.” Discussion with Marjaana Toiminen

Digitaalisen murroksen myötä epävarmuus ansioista ja mahdollisuudet toteuttaa itseä kasvavat. Tulevaisuuden työelämä ei erottele työtä ja elämää muusta elämästä: yhä enemmän haetaan mahdollisuutta toteuttaa itseä merkityksellisissä yhteyksissä. Millaisilla taidoilla yksityisyrittäjä pärjää kovassa kilpailussa jatkuvan epävarmuuden alla? Tule keskustelemaan aiheesta Marjaana Toimisen kanssa!

Farmers' Breakfast on Sofia Future Farmin uusi aamiaisklubi, jonka tarkoituksena on herättää uusia ajatuksia ja inspiroivaa keskustelua. Klubin teemat liittyvät uuteen työhön, oppimiseen, yrittämiseen ja luovuuteen – voit valita sinua kiinnostavan aiheen tai osallistua kaikkiin! Farmers' Breakfast järjestetään joka keskiviikko Sofia Bistrossa klo 8.30 – 9.30. Tilaisuuden alkuun kunkin viikon puhuja alustaa tilaisuuden ja avaa keskustelun. Uskomme keskustelun innoittavan niin Sofian jäseniä kuin kaikkia oppimisesta, verkostoitumisesta ja yrittämisestä kiinnostuneita ihmisiä! Nähdään puuropatojen äärellä, tulevaisuuden farmarit!

Tapahtumaan on vapaa pääsy ja keskustelu järjestetään tilanteen mukaan suomeksi tai englanniksi.

Keskustelijasta:

Marjaana runs a business area of strategy, corporate culture and transformation services at Ellun Kanat consultancy. Previously she worked as a Senior Advisor with The Mindmill Network which she co-founded for the purpose of assisting clients with digital transformation initiatives. Prior to that she was the CEO of Bonner Publications Oy. Earlier positions include Editor in Chief roles with Otavamedia and Image Kustannus.

Tilaa uutiskirjeemme!

Uutiskirjeemme tilaajana olet osa Töölö Urban Familya, joka yhdistää kulttuurista ja hyvästä elämästä nauttivat kaupunkilaiset. Toivotamme sinut tervetulleeksi ensimmäisellä kirjeellämme, josta pääset kertomaan sinua kiinnostavasta sisällöstä, sekä tutustumaan ja tilaamaan muiden perheemme toimipaikkojen uutiskirjeet. Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt rekisteriselosteemme ja annat meille luvan tallentaa tietosi järjestelmään ja lähettää sinulle tilaamaasi sisältöä. Voit koska tahansa peruuttaa tai muuttaa viestintäasetuksiasi. Lisätietoja löydät rekisteriselosteestamme.