Farmers´Breakfast: Inna-Pirjetta Lahti

02.10.2019, Sofia Bistro

“How to choose the right influencers for your business?”                  Puhujana: Inna-Pirjetta Lahti  

Do you know what is influencer marketing and why it is working as a cost-effective marketing method for many products, brands and services? The key for a successful influencer collaboration is the right and committed influencers.

Sofia Farmers' Breakfast is a new morning club including discussions about business, self-development, and creativity. You can either choose your favourite from our upcoming events or participate in all of them! Farmers' Breakfasts are held on Wednesdays in Sofia Bistro at 8.30–9.30. We believe these brekkies have something to offer for both our members as well as everyone interested in learning, networking and entrepreneurship. See you at Breakfast, Farmers!

About the guest speaker:

nna-Pirjetta Lahti is Finland’s leading pioneer on influencer marketing, creator of inspirational events, enthusiastic speaker as well as a skilled expert in social media. She has worked 13 years in the Messukeskus Expo and Convention Centre in Helsinki before starting to work as an entrepreneur. Inna-Pirjetta is the founder and CEO of PING Helsinki, forerunning human to human digital marketing company. She is also an influencer and author herself.

Tilaa uutiskirjeemme!

Uutiskirjeemme tilaajana olet osa Töölö Urban Familya, joka yhdistää kulttuurista ja hyvästä elämästä nauttivat kaupunkilaiset. Toivotamme sinut tervetulleeksi ensimmäisellä kirjeellämme, josta pääset kertomaan sinua kiinnostavasta sisällöstä, sekä tutustumaan ja tilaamaan muiden perheemme toimipaikkojen uutiskirjeet. Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt rekisteriselosteemme ja annat meille luvan tallentaa tietosi järjestelmään ja lähettää sinulle tilaamaasi sisältöä. Voit koska tahansa peruuttaa tai muuttaa viestintäasetuksiasi. Lisätietoja löydät rekisteriselosteestamme.