Farmers´Breakfast: Jaakko Tapaninen

25.09.2019, Sofia Bistro

”Kolme vuotta 10X Finland Podcastia.”                         Puhujana: Jaakko Tapaninen  

Jaakko Tapaninen on vetänyt digitalisaatioon ja kasvuyrittämiseen keskittyvää 10X Finland -podcastia nyt kolmen vuoden ajan. Puheenvuorossaan hän kertoo mm. millainen uusi näkökulma journalismiin hänelle on auennut podcastien myötä ja mitä yhteistä on ihmisillä, jotka rakentavat Suomen tulevaisuutta.

Farmers' Breakfast on Sofia Future Farmin uusi aamiaisklubi, jonka tarkoituksena on herättää uusia ajatuksia ja inspiroivaa keskustelua. Klubin teemat liittyvät uuteen työhön, oppimiseen, yrittämiseen ja luovuuteen – voit valita sinua kiinnostavan aiheen tai osallistua kaikkiin! Farmers' Breakfast järjestetään joka keskiviikko Sofia Bistrossa klo 8.30 – 9.30. Tilaisuuden alkuun kunkin viikon puhuja alustaa tilaisuuden ja avaa keskustelun. Uskomme keskustelun innoittavan niin Sofian jäseniä kuin kaikkia oppimisesta, verkostoitumisesta ja yrittämisestä kiinnostuneita ihmisiä! Nähdään puuropatojen äärellä, tulevaisuuden farmarit!

Tapahtumaan on vapaa pääsy ja keskustelu järjestetään tilanteen mukaan suomeksi tai englanniksi.

Keskustelijasta:

Jaakko Tapaninen on sisältötoimisto Great Pointin perustaja. Aikaisemmin hän on toiminut mm. Imagen päätoimittajana, Tammen kustannusjohtajana ja Kotimaa Oy:n toimitusjohtajana. Hän on myös kirjoittanut useita kirjoja, joista viimeisin oli yhdessä Marko Ahtisaaren kanssa kirjoitettu 10X Finland – Miksi media irtoaa liitoksistaan & Miten rakentaa Suomelle 10X parempi tulevaisuus.

Tilaa uutiskirjeemme!

Uutiskirjeemme tilaajana olet osa Töölö Urban Familya, joka yhdistää kulttuurista ja hyvästä elämästä nauttivat kaupunkilaiset. Toivotamme sinut tervetulleeksi ensimmäisellä kirjeellämme, josta pääset kertomaan sinua kiinnostavasta sisällöstä, sekä tutustumaan ja tilaamaan muiden perheemme toimipaikkojen uutiskirjeet. Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt rekisteriselosteemme ja annat meille luvan tallentaa tietosi järjestelmään ja lähettää sinulle tilaamaasi sisältöä. Voit koska tahansa peruuttaa tai muuttaa viestintäasetuksiasi. Lisätietoja löydät rekisteriselosteestamme.