Farmers´Breakfast: Jenni Demus & Tuula Styrman

18.09.2019, Sofia Bistro

"Käytännön vinkkejä stressin hallintaan työpäivän aikana. Kuinka pidät yllä hyvinvointiasi?" Puhujina Jenni Demus ja Tuula Styrman

Onko sinunkin arkesi täynnä kiirettä ja stressiä? Ilman palautumista seurauksena saattaa olla jatkuva rasitus- ja yliviritystila. Tämä taas voi johtaa monenlaisiin mentaalisiin ja fyysisiin ongelmiin, haitaten työtä, arjen sujuvuutta ja ihmissuhteita. Tässä aamiaistapaamisessa opettelemme helppoja mikrotaukoja palautumisen ja hyvinvoinnin tueksi.

Farmers' Breakfast on Sofia Future Farmin uusi aamiaisklubi, jonka tarkoituksena on herättää uusia ajatuksia ja inspiroivaa keskustelua. Klubin teemat liittyvät uuteen työhön, oppimiseen, yrittämiseen ja luovuuteen – voit valita sinua kiinnostavan aiheen tai osallistua kaikkiin! Farmers' Breakfast järjestetään joka keskiviikko Sofia Bistrossa klo 8.30 – 9.30. Tilaisuuden alkuun kunkin viikon puhuja alustaa tilaisuuden ja avaa keskustelun. Uskomme keskustelun innoittavan niin Sofian jäseniä kuin kaikkia oppimisesta, verkostoitumisesta ja yrittämisestä kiinnostuneita ihmisiä! Nähdään puuropatojen äärellä, tulevaisuuden farmarit!

Tapahtumaan on vapaa pääsy ja keskustelu järjestetään tilanteen mukaan suomeksi tai englanniksi.

Keskustelijoista:

Jenni Demus on henkisen hyvinvoinnin valmentaja ja terapeutti sekä myötätuntoisen itsensä johtamisen asiantuntija. Hän on kouluttautunut kognitiivisen terapian kolmannen aallon menetelmiin sekä keho- ja hengitysterapiaan. Lisäksi Jenni on mindfulness- ja joogaopettaja.

Tuula Styrman toimii mukana mm. asiantuntija- ja konsultointityöhankkeissa sekä palvelujen suunnittelussa yksilöllisen hyvinvointimuutoksen ja -oppimisen näkökulmasta.
Hän on myös hyvinvointivalmentaja, palvelumuotoilija sekä suorittaa Firstbeat-hyvinvointianalyysimittauksia.

Tilaa uutiskirjeemme!

Uutiskirjeemme tilaajana olet osa Töölö Urban Familya, joka yhdistää kulttuurista ja hyvästä elämästä nauttivat kaupunkilaiset. Toivotamme sinut tervetulleeksi ensimmäisellä kirjeellämme, josta pääset kertomaan sinua kiinnostavasta sisällöstä, sekä tutustumaan ja tilaamaan muiden perheemme toimipaikkojen uutiskirjeet. Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt rekisteriselosteemme ja annat meille luvan tallentaa tietosi järjestelmään ja lähettää sinulle tilaamaasi sisältöä. Voit koska tahansa peruuttaa tai muuttaa viestintäasetuksiasi. Lisätietoja löydät rekisteriselosteestamme.