Farmers´Breakfast: Jaakko Blomberg

11.09.2019, Sofia Bistro

"Yhteisöllisyyden voima! Kuinka saavutamme enemmän yhdessä?" Keskustelemassa: Jaakko Blomberg

Aihe
Uuteen yhteisölliseen kaupunkikulttuuriin erikoistunut Jaakko Blomberg kertoo omien kokemuksiensa kautta siitä, mitä kaikkea voimme saavuttaa yhdessä tekemällä. Miksi se kannattaa, mitä pitää ottaa huomioon ja miten saadaan ihmiset mukaan?

Bio
Jaakko Blomberg on kaupunkiaktivisti, tuottaja ja suunnittelija, jonka erikoisalaa ovat yhteiskehittäminen, placemaking ja katutaide. Hän on ollut luomassa monia yhteisöllisiä tapahtumia, kuten Siivouspäivää, Illallista taivaan alla ja Helsinki Sauna Daytä, ja on yksi Konepaja-liikkeen perustajista. Jaakon uusimpia projekteja ovat Pasilan katutaidekaupunginosa sekä REDIssä toimiva Kalasataman Vapaakaupunki.

Lisätietoja: www.jaakkoblomberg.fi

Farmers' Breakfast on Sofia Future Farmin uusi aamiaisklubi, jonka tarkoituksena on herättää uusia ajatuksia ja inspiroivaa keskustelua.
Klubin teemat liittyvät uuteen työhön, oppimiseen, yrittämiseen ja luovuuteen – voit valita sinua kiinnostavan aiheen tai osallistua kaikkiin! Farmers' Breakfast järjestetään joka keskiviikko Sofia Bistrossa klo 8.30 – 9.30. Tilaisuuden alkuun kunkin viikon puhuja alustaa tilaisuuden ja avaa keskustelun. Uskomme keskustelun innoittavan niin Sofian jäseniä kuin kaikkia oppimisesta, verkostoitumisesta ja yrittämisestä kiinnostuneita ihmisiä! Nähdään puuropatojen äärellä, tulevaisuuden farmarit!

Tilaisuuteen on vapaa pääsy

Tilaa uutiskirjeemme!

Uutiskirjeemme tilaajana olet osa Töölö Urban Familya, joka yhdistää kulttuurista ja hyvästä elämästä nauttivat kaupunkilaiset. Toivotamme sinut tervetulleeksi ensimmäisellä kirjeellämme, josta pääset kertomaan sinua kiinnostavasta sisällöstä, sekä tutustumaan ja tilaamaan muiden perheemme toimipaikkojen uutiskirjeet. Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt rekisteriselosteemme ja annat meille luvan tallentaa tietosi järjestelmään ja lähettää sinulle tilaamaasi sisältöä. Voit koska tahansa peruuttaa tai muuttaa viestintäasetuksiasi. Lisätietoja löydät rekisteriselosteestamme.