Viini-lehden kellaritasting: Kesän parhaat roseet!

15.05.2019, Sofia Wine viinikellari
Osta lippu
Ruoka ja juoma

Viini-lehden kellaritasting: Kesän parhaat roseet! Tule maistamaan keskiviikkona 15.5. Sofia Wine Baariin Viini- lehden Vuoden rosee -finalistit!

Viini-lehden kellaritasting: Kesän parhaat roseet!
Tule maistamaan keskiviikkona 15.5. Sofia Wine Baariin Viini- lehden Vuoden rosee -finalistit! Rennossa tastingissa on maisteltavana kolme Vuoden roseeviini -finalistia, kolme roseeviiniä Viinikellari.comin valikoimista sekä kaksi Bouquet Clubin klubiviiniä. Tastingiin voit tulla paikalle koska tahansa kolmen tunnin aikana.

Hinta: 8 viiniä vain 25 €.

VIINI-LEHDEN KELLARI-TASTING KESKIVIIKKONA 15.5.
KLO 16.30–19.30 SOFIA WINE BARISSA, UNIONINKATU 27, HELSINKI

Osta lippuSiirry tapahtumaan Facebookissa

Tilaa uutiskirjeemme!

Uutiskirjeemme tilaajana olet osa Töölö Urban Familya, joka yhdistää kulttuurista ja hyvästä elämästä nauttivat kaupunkilaiset. Toivotamme sinut tervetulleeksi ensimmäisellä kirjeellämme, josta pääset kertomaan sinua kiinnostavasta sisällöstä, sekä tutustumaan ja tilaamaan muiden perheemme toimipaikkojen uutiskirjeet. Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt rekisteriselosteemme ja annat meille luvan tallentaa tietosi järjestelmään ja lähettää sinulle tilaamaasi sisältöä. Voit koska tahansa peruuttaa tai muuttaa viestintäasetuksiasi. Lisätietoja löydät rekisteriselosteestamme.