Sofia Talk: Mikä on yrittäjä?

07.05.2019
Puhe

Sofia Talk on keskustelusarja työstä ja sen tulevaisuudesta.

Mitä on yrittäjyys – tekijän ja yhteiskunnan välinen suhde. Keskustelemassa Suomen Yrittäjien toimitusjohtaja Mikael Pentikäinen.

Sofia Talk on keskustelusarja työstä ja sen tulevaisuudesta. Iso osa työstä, jota nyt teemme on muuttumassa kestämättömäksi, järjettömäksi tai tehottomaksi. Uusi sukupolvi arvostaa itseohjattua arkea koko ajan enemmän ja työnantajilla alkaa olla vaikeuksia myydä itseään itsensä työllistäjille. Työn tekeminen ja kulttuuri sen ympärillä muuttuu – pitäisikö työn roolia ja merkitystäkin tarkastella? Sofia Talk järjestetään kahden viikon välein keväällä 2019. Tapahtumia isännöi toimittaja Kaarle Hurtig.

Photo credit: Veera Papinoja

Siirry tapahtumaan Facebookissa

Sofia Future Farm

ma-pe 08:00-18:00

la-su

Sofia Wine

ma-ti suljettu

ke-to 16:00-24:00

pe-la 16:00-00:00

su suljettu

Unioninkatu 27

Sofia Bistro

ma-la 08:00-18:00

su suljettu

Aleksanterinkatu 28 +358 (0)449782893 Kts. lounasmenu

Sofia Gastro

ma-ti suljettu

ke-la 17:30-24:00

su suljettu

Suljettu 21.6.-6.8. Unioninkatu 27 C +358 (0)405110040 Varaa pöytä

Yhteystiedot

SOFIA FUTURE FARM info@sofiafuturefarm.fi Tilapalvelut: myynti@sofiafuturefarm.fi Sofiankatu 4 C 00170 Helsinki

Sofia Future Farm tietosuojaseloste

Töölö Urbanin rekisteriseloste

Risuja vai ruusuja? Kerro meille!Anna palautetta

Tilaa uutiskirjeemme!

Uutiskirjeemme tilaajana olet osa Töölö Urban Familya, joka yhdistää kulttuurista ja hyvästä elämästä nauttivat kaupunkilaiset. Toivotamme sinut tervetulleeksi ensimmäisellä kirjeellämme, josta pääset kertomaan sinua kiinnostavasta sisällöstä, sekä tutustumaan ja tilaamaan muiden perheemme toimipaikkojen uutiskirjeet. Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt rekisteriselosteemme ja annat meille luvan tallentaa tietosi järjestelmään ja lähettää sinulle tilaamaasi sisältöä. Voit koska tahansa peruuttaa tai muuttaa viestintäasetuksiasi. Lisätietoja löydät rekisteriselosteestamme.