Parijoogaa kumppanin kanssa

30.03.2019, Offline
Hyvinvointi

Parijooga vahvistaa kehoa ja parisuhdetta sekä tarjoaa rentouttavan irtioton arjesta.

Hetki aikaa yhdessä ja yhteinen irtiotto arjesta Helsingin ytimessä!

Kaipaatko lisää omaa ja yhteistä aikaa kumppanisi kanssa? Mitä jos siihen yhdistettäisiin vielä rento keho ja levollinen mieli? Parijooga kumppanin kanssa on irtiotto arjesta yhdessä. Harjoitus sisältää kaiken tasoisille ja kokoisille sopivia liikkeitä eikä osallistuminen edellytä aikaisempaa kokemusta joogasta. Riittää, että osaat hengittää. Parijooga sopii myös joogan harrastajille, sillä harjoituksen tekeminen oman kumppanin kanssa luo läheisyyttä ja tarjoaa tilaisuuden oivaltaa tutuista asennoista uusia puolia. Tunnilla tehdään liikkeitä sekä yksin että parina. Kun itsellä on hyvä olo, näkee kumppaninkin vierellään sinä upeana tyyppinä, johon aikoinaan ihastui.  

Kenelle: kaikille, erityisesti niille jotka haluavat rentoutua ja kokea jotain kivaa yhdessä.

Milloin: la 30.3. klo 14.30-16.30.

Joogaopettaja: Mikaela Vuorisalmi.

Hinta: 26€ / hlö. Varaa paikkasi sähköpostitse mikaela@mentalclinic.fi tai puhelimitse 040-7792208.

Siirry tapahtumaan Facebookissa

Sofia Wine

ma-ti suljettu

ke-to 16:00-24:00

pe-la 16:00-02:00

su suljettu

Sofia Tea - Teesalonki

ma-pe 08:00-18:00

la-su suljettu

Sofia Gastro

ma-ti suljettu

ke-la 18:00-24:00

su suljettu

Sofia Bistro

ma-pe 11:00-16:00

la-su suljettu

Sofia Future Farm

Jäsenille

ma-su 06:00-24:00

Yhteystiedot

info@sofiafuturefarm.fi Sofiankatu 4 C 00170 Helsinki

Sofia Wine Unioninkatu 27

Sofia Gastro Unioninkatu 27 C

Sofia Bistro Unioninkatu 27 Aleksanterikatu 28

Teesalonki Sofiankatu 4 C

Töölö Urbanin rekisteriseloste

Risuja vai ruusuja? Kerro meille!Anna palautetta

Tilaa uutiskirjeemme!

Uutiskirjeemme tilaajana olet osa Töölö Urban Familya, joka yhdistää kulttuurista ja hyvästä elämästä nauttivat kaupunkilaiset. Toivotamme sinut tervetulleeksi ensimmäisellä kirjeellämme, josta pääset kertomaan sinua kiinnostavasta sisällöstä, sekä tutustumaan ja tilaamaan muiden perheemme toimipaikkojen uutiskirjeet. Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt rekisteriselosteemme ja annat meille luvan tallentaa tietosi järjestelmään ja lähettää sinulle tilaamaasi sisältöä. Voit koska tahansa peruuttaa tai muuttaa viestintäasetuksiasi. Lisätietoja löydät rekisteriselosteestamme.