Sofia Puhe: Jäähyväiset kiireelle – hyvien ideoiden markkinat

17.10.2018
Sofia Puhe

Kiire on tehnyt näkyväksi uusien pelisääntöjen ja rituaalien tarpeen työyhteisöissä. Tule tutustumaan erilaisiin kiirehtijöihin ja etsimään onnellisen aikasuhteen avaimia. Tavoitteena hyvä (työ)elämä. Oppaana oivalluksiin: Anja Kulovesi, Kiireenkesytys® konseptin äiti, tietokirjailija, kiihkeästi tulevaisuuteen kurkottaja.

Kiire on tehnyt näkyväksi uusien pelisääntöjen ja rituaalien tarpeen työyhteisöissä. Mutta meillä kaikilla on myös intiimi suhde aikaan. Tule tutustumaan erilaisiin kiirehtijöihin ja etsimään onnellisen aikasuhteen avaimia. Tavoitteena hyvä (työ)elämä. Saat tilaisuuden aikana Bank of Happiness -valuuttaa itsellesi tärkeää aikasijoitusta varten.

Oppaana oivalluksiin: Anja Kulovesi, Kiireenkesytys® konseptin äiti, tietokirjailija, kiihkeästi tulevaisuuteen kurkottaja. Motto: Be inspired to inspire. Tilaisuudessa on mahdollista ostaa Anjan ja kiiretutkija Anna-Liisa Niemelän uusi kirja "Kiireenkesyttäjä. Avain hyvään elämään".

Tilaisuuteen on vapaa pääsy. Tervetuloa!

Sofia Bistro

Keittiö sulkeutuu klo 16.30. Viikonloppuisin brunssimenu klo 11-16.

ma-pe 10:00-18:00

la-su 11:00-18:00

Sofia Tea - Teesalonki

ma-la 10:00-18:00

su suljettu

Sofia Future Farm

ma-su 06:00-24:00

Sofia Wine

ma-la 16:00-01:00

su suljettu

Yhteystiedot

info@sofiafuturefarm.fi

Sofiankatu 4 C 00170 Helsinki

Risuja vai ruusuja? Kerro meille!Anna palautetta

Liity Töölö Urban familyyn!

Töölö Urban Family yhdistää kulttuurista ja hyvästä elämästä nauttivat kaupunkilaiset. Perheeseemme kuuluvat merikylpylä Allas Sea Pool, kulttuuritehdas Korjaamo Culture Factory, elokuvateatteri Korjaamo Kino, co-working-tila Sofia Future Farm ja Jääpuisto Ice Park. Töölö Urban Familyn jäsenenä saat etuja ja inspiraatiota uusien elämysten ja palveluiden kokeiluun ja käyttöön, yksin tai yhdessä. Klikkaa tästä nähdäksesi rekisteriselosteemme.