Arto Tuunela

15.09.2018
Osta lippu
Musiikki – Sofia Future Farm

Sofia Future Farm, uusi luovan työn ja hyvän elämän kaupunkikeskus on myös Stadin uusin keikkapaikka! Syksyn konsertit aloittaa suosionsa huipulla olevan pop-yhtye Pariisin Kevään keulahahmo Arto Tuunela erittäin harvinaisella akustisella soolokeikalla, jolla yhtyeen kappaleista kuoriutuu kokonaan uusia maailmoja. Koe Pariisin kevät alkuperäisasussaan. Lipun hinta 23 €sis. Tiketin palvelumaksun 2,5 €. Tervetuloa!

Sofia Bistro

Keittiö sulkeutuu klo 16.30. Viikonloppuisin brunssimenu klo 11-16.

ma-pe 10:00-18:00

la-su 11:00-18:00

Sofia Tea - Teesalonki

ma-la 10:00-18:00

su suljettu

Sofia Future Farm

ma-su 06:00-24:00

Sofia Wine

ma-la 16:00-01:00

su suljettu

Yhteystiedot

info@sofiafuturefarm.fi

Sofiankatu 4 C 00170 Helsinki

Risuja vai ruusuja? Kerro meille!Anna palautetta

Liity Töölö Urban familyyn!

Töölö Urban Family yhdistää kulttuurista ja hyvästä elämästä nauttivat kaupunkilaiset. Perheeseemme kuuluvat merikylpylä Allas Sea Pool, kulttuuritehdas Korjaamo Culture Factory, elokuvateatteri Korjaamo Kino, co-working-tila Sofia Future Farm ja Jääpuisto Ice Park. Töölö Urban Familyn jäsenenä saat etuja ja inspiraatiota uusien elämysten ja palveluiden kokeiluun ja käyttöön, yksin tai yhdessä. Klikkaa tästä nähdäksesi rekisteriselosteemme.