Syksyn starttipalaverit

Yksi huoli vähemmän – varaa syksyn yritystapahtumasi jo nyt! Tyylikkäät tilat taipuvat loistavasti niin seminaaripäiviin, aamiaispalavereihin kuin yksityistilaisuuksiinkin.

Ota yhteyttä
Etunimi
Sukunimi
Sähköpostiosoite
Teksti

Sofia Future Farm ja Töölö Urban tarvitsevat henkilötietojasi ja lupasi ottaa sinuun yhteyttä vastatakseen yhteydenottoosi. Kunnioittamme yksityisyyttäsi, ja käytämme henkilötietojasi vain asiakassuhteen hoitamiseen ja asiakasviestintään. Jos haluat vastaanottaa tietoja sinua kiinnostavista tuotteistamme ja palveluistamme, voit myös tilata uutiskirjeemme.

Voit koska tahansa perua tilauksesi. Lisätietoa tilauksen peruuttamisesta sekä tietosuojaamme liittyvistä asioista löydät Jääpuiston tietosuojaselosteesta ja Töölö Urbanin rekisteriselosteesta. Lähettämällä lomakkeen annat meille luvan tallentaa tietosi järjestelmäämme

Kaksin aina kaunihimpi!
Jos järjestät meillä kaksi tilaisuutta puolen vuoden sisään, saat toisesta tilavuokrasta -20%. Kysy lisää!

Sofian historialliset puitteet, moderni sisustus ja uusin teknologia yhdistyvät toimivaksi kokonaisuudeksi Sofian kabineteissa. Meillä järjestät:

  • Kick offit
  • Lanseeraukset
  • Seminaarit
  • Syksyn startit henkilöstölle ja asiakkaille

Tehokkaan päivän kruunaa Sofian ravintoloiden monipuoliset makunautinnot. Tarjoilut voidaan kattaa kabinetteihin tai voit nauttia lounasta Sofia Bistron upeassa empire-salissa. Jää after workille Sofia Wine -baariin tai tule nauttimaan kulinaristisia elämyksiä ja upeista näkymiä Sofia Gastroon.

Lue tyytyväisen asiakkaamme vinkit tapahtumanjärjestämiseen:
Vinkkejä onnistuneen tapahtuman järjestämiseen.

Sofia Future Farm

ma-pe 08:00-18:00

la-su

Sofia Wine

ma-ti suljettu

ke-to 16:00-24:00

pe-la 16:00-00:00

su suljettu

Unioninkatu 27

Sofia Bistro

ma-la 08:00-18:00

su suljettu

Aleksanterinkatu 28 +358 (0)449782893 Kts. lounasmenu

Sofia Gastro

ma-ti suljettu

ke-la 17:30-24:00

su suljettu

Suljettu 21.6.-6.8. Unioninkatu 27 C +358 (0)405110040 Varaa pöytä

Yhteystiedot

SOFIA FUTURE FARM info@sofiafuturefarm.fi Tilapalvelut: myynti@sofiafuturefarm.fi Sofiankatu 4 C 00170 Helsinki

Sofia Future Farm tietosuojaseloste

Töölö Urbanin rekisteriseloste

Risuja vai ruusuja? Kerro meille!Anna palautetta

Tilaa uutiskirjeemme!

Uutiskirjeemme tilaajana olet osa Töölö Urban Familya, joka yhdistää kulttuurista ja hyvästä elämästä nauttivat kaupunkilaiset. Toivotamme sinut tervetulleeksi ensimmäisellä kirjeellämme, josta pääset kertomaan sinua kiinnostavasta sisällöstä, sekä tutustumaan ja tilaamaan muiden perheemme toimipaikkojen uutiskirjeet. Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt rekisteriselosteemme ja annat meille luvan tallentaa tietosi järjestelmään ja lähettää sinulle tilaamaasi sisältöä. Voit koska tahansa peruuttaa tai muuttaa viestintäasetuksiasi. Lisätietoja löydät rekisteriselosteestamme.