Seminaari Sofian Klubisalissa

Järjestä Seminaari Sofian upeassa Klubisalissa erikoishintaan puoli päivää / 1200€ + alv!

Ota yhteyttä
Etunimi
Sukunimi
Sähköpostiosoite
Teksti

Sofia Future Farm ja Töölö Urban tarvitsevat henkilötietojasi ja lupasi ottaa sinuun yhteyttä vastatakseen yhteydenottoosi. Kunnioittamme yksityisyyttäsi, ja käytämme henkilötietojasi vain asiakassuhteen hoitamiseen ja asiakasviestintään. Jos haluat vastaanottaa tietoja sinua kiinnostavista tuotteistamme ja palveluistamme, voit myös tilata uutiskirjeemme.

Voit koska tahansa perua tilauksesi. Lisätietoa tilauksen peruuttamisesta sekä tietosuojaamme liittyvistä asioista löydät Jääpuiston tietosuojaselosteesta ja Töölö Urbanin rekisteriselosteesta. Lähettämällä lomakkeen annat meille luvan tallentaa tietosi järjestelmäämme

Sofian isommissa juhlatiloissa järjestät unohtumattomat yritys- ja yksityistapahtumat suurellekin vierasmäärälle. Museoviraston suojelemat ainutlaatuiset tilat sopivat niin seminaarien, pikkujoulujen kuin juhlaillallisten järjestämiseen. Sofia Bistrosta tilaat tapahtumaasi maukkaat tarjoilut.

Sofian Klubihuone on aikoinaan rakennuksessa toimineen Stockmannin antiikkiosastoksi rakennettu tila vuodelta 1920. Historiallisessa salissa on moderni esitystekniikka ja istumapaikkoja suuremmallekin porukalle.

Kapasiteetti:

Pöytäryhmät / 50 henkilöä
Tuolirivit / 100 henkilöä
Cocktailtilaisuus / 150 henkilöä

Vuokraa Klubisali syyskuun ajan nyt erikoishintaan puoli päivää / 1200€ + alv! Normaali hinta tilavuokralle alkaen 1680 € + ALV. 24 % puolipäivätilaisuus (4 tuntia) tilan olemassa olevalla kalustuksella.

Kysy lisää: myynti@sofiafuturefarm.fi

Kuva: Sami Takarautio

Lue tyytyväisen asiakkaamme vinkit tapahtumanjärjestämiseen:
Vinkkejä onnistuneen tapahtuman järjestämiseen.

Tilaa uutiskirjeemme!

Uutiskirjeemme tilaajana olet osa Töölö Urban Familya, joka yhdistää kulttuurista ja hyvästä elämästä nauttivat kaupunkilaiset. Toivotamme sinut tervetulleeksi ensimmäisellä kirjeellämme, josta pääset kertomaan sinua kiinnostavasta sisällöstä, sekä tutustumaan ja tilaamaan muiden perheemme toimipaikkojen uutiskirjeet. Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt rekisteriselosteemme ja annat meille luvan tallentaa tietosi järjestelmään ja lähettää sinulle tilaamaasi sisältöä. Voit koska tahansa peruuttaa tai muuttaa viestintäasetuksiasi. Lisätietoja löydät rekisteriselosteestamme.