Näkymä Tuomiokirkolle: tunnelmallinen Sofia Gastro

Varaa tunnelmallinen ja historiaa huokuva Sofia Gastro -tilamme yksityiskäyttöösi!

Ota yhteyttä
Etunimi
Sukunimi
Sähköpostiosoite
Teksti

Sofia Future Farm ja Töölö Urban tarvitsevat henkilötietojasi ja lupasi ottaa sinuun yhteyttä vastatakseen yhteydenottoosi. Kunnioittamme yksityisyyttäsi, ja käytämme henkilötietojasi vain asiakassuhteen hoitamiseen ja asiakasviestintään. Jos haluat vastaanottaa tietoja sinua kiinnostavista tuotteistamme ja palveluistamme, voit myös tilata uutiskirjeemme.

Voit koska tahansa perua tilauksesi. Lisätietoa tilauksen peruuttamisesta sekä tietosuojaamme liittyvistä asioista löydät Jääpuiston tietosuojaselosteesta ja Töölö Urbanin rekisteriselosteesta. Lähettämällä lomakkeen annat meille luvan tallentaa tietosi järjestelmäämme

Sofia Gastron upea historiallinen tila on vuokrattavissa yksityistilaisuuksiin! Museoviraston suojelemat, tyylikkäät tilat taipuvat tietysti illallistilaisuuksiin, mutta myös kokoustilaksi seminaaripäiviin, aamiaispalavereihin että muihin yksityistilaisuuksiin. Seminaaritekniikka, Sofia Bistron maistuva catering ja iloinen henkilökunta takaavat tilaisuuden onnistumisen.

Kapasiteetti: U-muoto 22 hlö, luokkamuoto 28 hlö, diplomaatti 26–38 hlö.
Hinta: Puolikas päivä 600€ + alv 24% ja koko päivä 800€ + alv 24%

Plussana upeat näkymät suoraan valkoisena hohtavalle Tuomiokirkolle.

Kysy lisää: Joni Hinkkanen, p. 040-621 2009 tai myynti@sofiafuturefarm.fi

Tutustu kaikkiin tiloihimme täältä!

Lue tyytyväisen asiakkaamme vinkit tapahtumanjärjestämiseen:
Vinkkejä onnistuneen tapahtuman järjestämiseen.

Tilaa uutiskirjeemme!

Uutiskirjeemme tilaajana olet osa Töölö Urban Familya, joka yhdistää kulttuurista ja hyvästä elämästä nauttivat kaupunkilaiset. Toivotamme sinut tervetulleeksi ensimmäisellä kirjeellämme, josta pääset kertomaan sinua kiinnostavasta sisällöstä, sekä tutustumaan ja tilaamaan muiden perheemme toimipaikkojen uutiskirjeet. Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt rekisteriselosteemme ja annat meille luvan tallentaa tietosi järjestelmään ja lähettää sinulle tilaamaasi sisältöä. Voit koska tahansa peruuttaa tai muuttaa viestintäasetuksiasi. Lisätietoja löydät rekisteriselosteestamme.