Häät empire-miljöössä

Haluatko tärkeimpään päivääsi tunnelmaa, laatua ja huolettomuutta? Häät Sofian empiremiljöössä tuo ripauksen historian siipien havinaa hääpäivääsi.

Ota yhteyttä
Etunimi
Sukunimi
Sähköpostiosoite
Teksti

Sofia Future Farm ja Töölö Urban tarvitsevat henkilötietojasi ja lupasi ottaa sinuun yhteyttä vastatakseen yhteydenottoosi. Kunnioittamme yksityisyyttäsi, ja käytämme henkilötietojasi vain asiakassuhteen hoitamiseen ja asiakasviestintään. Jos haluat vastaanottaa tietoja sinua kiinnostavista tuotteistamme ja palveluistamme, voit myös tilata uutiskirjeemme.

Voit koska tahansa perua tilauksesi. Lisätietoa tilauksen peruuttamisesta sekä tietosuojaamme liittyvistä asioista löydät Jääpuiston tietosuojaselosteesta ja Töölö Urbanin rekisteriselosteesta. Lähettämällä lomakkeen annat meille luvan tallentaa tietosi järjestelmäämme

Sofia sijaitsee Tuomiokirkon vieressä, Torikortteleiden sydämessä ja Helsingin vanhimmissa sekä kulttuurihistoriallisesti arvokkaimmassa ympäristössä.
Museoviraston suojelemat ainutlaatuiset tilat on sisustettu laadukkaasti modernilla skandinaavisella designilla.

Sofian tiimi tarjoaa avaimet käteen palvelun, jos niin haluat. Toteutamme toiveesi alusta loppuun, kokeneen hääsuunnittelijan avulla. Voit olla luottavaisin mielin ja keskittyä itse juhlaan, vieraisiin ja rakkaimpaasi!

Tarjoilut saat helposti Sofian ravintoloista. Sofian ravintolat tunnetaan laadukkaista raaka-aineista, taidolla valmistetuista ruuista ja tarkkaan valituista viineistä.

Hääpakettimme hinnat ovat alkaen 95,80€/hlö min.100 henkilöä (sis.alv) ja juhlat voivat kestää iltapäivästä aina puoleen yöhön, lisätunnit 250€/h.

Esimerkki hääpaketin sisältö:

  • TILAN YKSITYISKÄYTTÖ
  • MENU
  • ALKUMALJA
  • 2 VIINIKAATOA RUOKAILUN YHTEYDESSÄ
  • HÄÄKAKKU &KAHVI
  • SOMISTUS ( PÖYTÄLIINA, SERVETIT, TUIKKUJA)
  • ETEISPALVELU
  • HÄÄTASTING
  • 2 TUNTIA HÄÄKONSULTOINTIA

Meidän kautta voi varata myös bändin, dj:n, kukat tai vaikkapa punaisen maton.

Ota yhteyttä, niin keskustellaan, miten voimme juuri teitä parhaiten palvella.
tuuli.perez@sofiafuturefarm.fi
myynti@sofiafuturefarm.fi

Samankaltaisia tapahtumia

Sofia Tea - Teesalonki

ma-pe 08:00-18:00

la-su suljettu

Sofia Gastro

ma-ti suljettu

ke-la 18:00-24:00

su suljettu

Sofia Wine

ma-ti suljettu

ke-la 16:00-24:00

su 16:00-24.00

Sofia Bistro

ma-pe 11:00-16:00

la-su suljettu

Sofia Future Farm

Jäsenille

ma-su 06:00-24:00

Yhteystiedot

info@sofiafuturefarm.fi Sofiankatu 4 C 00170 Helsinki

Sofia Wine Unioninkatu 27

Sofia Gastro Unioninkatu 27 C

Sofia Bistro Unioninkatu 27 Aleksanterikatu 28

Teesalonki Sofiankatu 4 C

Risuja vai ruusuja? Kerro meille!Anna palautetta

Tilaa uutiskirjeemme!

Uutiskirjeemme tilaajana olet osa Töölö Urban Familya, joka yhdistää kulttuurista ja hyvästä elämästä nauttivat kaupunkilaiset. Toivotamme sinut tervetulleeksi ensimmäisellä kirjeellämme, josta pääset kertomaan sinua kiinnostavasta sisällöstä, sekä tutustumaan ja tilaamaan muiden perheemme toimipaikkojen uutiskirjeet. Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt rekisteriselosteemme ja annat meille luvan tallentaa tietosi järjestelmään ja lähettää sinulle tilaamaasi sisältöä. Voit koska tahansa peruuttaa tai muuttaa viestintäasetuksiasi. Lisätietoja löydät rekisteriselosteestamme.