Sofia Bistro - Pellosta pöytään

Sofia Bistro on mukana Kaupunkilaisten Oma Pelto -osuuskunnassa, ja kaikki kasvikset tulevat biodynaamisesti viljellyltä lähipellolta ravintolan pöytään. Tarjolla on aina myös kala- ja lihavaihtoehto. Näitäkin voi nauttia hyvällä omatunnolla: liha on mahdollisuuksien mukaan riistaa ja kalat valitaan WWF:n suositusten mukaisesti. Pellolta pöytään -periaatteen noudattaminen vaatii kykyä innovoida nopeasti uusia ruokalajeja: menu suunnitellaan sen mukaan, mitä pellosta nousee. Eikä Bistro ole ainoa paikka, jossa kokit käsittelevät raaka-aineitaan: kokit käyvät vähintään kerran viikossa itsekin pellolla upottamassa sormensa multaan, osuuskunta-ajattelun mukaisesti. Varaa pöytä ja tule maistamaan intohimolla valmistettuja ja viimeisteltyjä annoksiamme. Tervetulleeksi teidät toivottaa ravintolapäällikkö Simon Scheffer sekä keittiöpäällikkö Pauli Novitsky.

Aukioloajat

Ma-Pe klo 11-16.00
Lauantaisin brunssi klo 11-16.00
Keittiö sulkeutuu klo 15.00

Sofia Future Farm

Jäsenille

ma-su 06:00-24:00

Sofia Bistro

ma-la 11:00-16:00

su suljettu

Lauantaisin brunssi klo 11-16. Keittiö sulkeutuu klo 15.00.

Sofia Tea - Teesalonki

ma-pe 10:00-17:00

la-su suljettu

Sofia Wine

ma-ti 16:00-22:00

ke-to 16:00-23:00

pe-la 16:00-00:00

su suljettu

Yhteystiedot

info@sofiafuturefarm.fi

Sofiankatu 4 C 00170 Helsinki

Risuja vai ruusuja? Kerro meille!Anna palautetta

Tilaa uutiskirjeemme!

Uutiskirjeemme tilaajana olet osa Töölö Urban Familya, joka yhdistää kulttuurista ja hyvästä elämästä nauttivat kaupunkilaiset. Toivotamme sinut tervetulleeksi ensimmäisellä kirjeellämme, josta pääset kertomaan sinua kiinnostavasta sisällöstä, sekä tutustumaan ja tilaamaan muiden perheemme toimipaikkojen uutiskirjeet. Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt rekisteriselosteemme ja annat meille luvan tallentaa tietosi järjestelmään ja lähettää sinulle tilaamaasi sisältöä. Voit koska tahansa peruuttaa tai muuttaa viestintäasetuksiasi. Lisätietoja löydät rekisteriselosteestamme.