Ruokaa, viiniä ja teen tuoksua

Sofia Bistrosta, Sofia Wine -viinibaarista ja Teesalongista löydät aina uusia makuelämyksiä. Rento tunnelma ja moderni design luovat hauskaa kontrastia upeaan empiremiljööseen. Sofia Bistro keskittyy paikallisesti ja biodynaamisesti tuotettuihin kasviksiin. Teesalongissamme voit valita mieleisesi 20:stä teelajikkeesta, ja Sofia Wine tarjoilee yli 70 tarkkaan valittua viiniä eri puolilta maailmaa.

Sofia Bistro

Sofia Bistrossa nautit hyvästä seurasta, tunnelmasta ja terveellisistä sesonkituotteista. Olemme mukana Kaupunkilaisten Oma Pelto -osuuskunnassa. Annostemme pääpaino on kasviksissa, mutta vaihtuvasta lounasmenustamme löytyy myös kalaa, äyriäisiä ja lihaa. Ravintolamme sijaitsee ihastuttavassa empiremiljöössä Kiseleffin Talossa. Aikoinaan Stockmannin tavarataloksi suunniteltu rakennus on taas kaupunkilaisten kohtaamispaikka. Tule viihtymään!

Aukioloajat

Ma-Pe 10-18, keittiö sulkeutuu 16.30 La-Su 11-16 brunssimenu

Siirry sivulle

Sofia Wine

Sofia Wine hemmottelee viinien ystäviä. Täällä nautit eri puolilta maailmaa tarkkaan valituista viineistä asiantuntevan sommelierin opastuksella. Poikkea lasilliselle, istu iltaa ystävien kanssa ja osallistu viinikellarissamme järjestettäviin wine tastingeihin. Löydät meidät Kiseleffin talosta, Unioninkadun katutasosta. Valikoimasta, tunnelmasta ja palvelusta vastaavat ravintolapäällikkömme "Wine Guy" Simon Scheffer ja "Wine Girl" Masha Zavadetskaia. Keittiöpäällikkömme Pauli Novitsky on valinnut viiniisi täydellisesti sopivia juustoja ja suolaisia makupaloja. Rakastamme rypäleitä! Viinien lisäksi tarjoilemme muitakin rypäleistä valmistettuja juomia: Cognac, Brandy, Pisco, Ciroc Vodka, Grape based Gins, Vermouth, Port Wine.

Aukioloajat

Ma-La 16-> Su suljettu

Siirry sivulle

Teesalonki

Teesalongissa voit valita kannuusi mieleisesi 20:stä tarkkaan valikoidusta teelajikkeesta, täydennettynä makeilla ja suolaisilla herkuilla. Tämä teen ystävän olohuone sijaitsee Lars Sonckin suunnittelemassa upeassa empiresalissa vuodelta 1912, joka on täynnä historian siipien havinaa. Nauti, seurustele tai keskity vaikkapa työn tekoon tai hyvään kirjaan.

Aukioloajat

Ma-Pe 10-18

La 12-18

Su suljettu

Siirry sivulle

Sofia Bistro

Keittiö sulkeutuu klo 16.30. Viikonloppuisin brunssimenu klo 11-16.

ma-pe 10:00-18:00

la-su 11:00-18:00

Sofia Tea - Teesalonki

ma-la 10:00-18:00

su suljettu

Sofia Future Farm

ma-su 06:00-24:00

Sofia Wine

ma-la 16:00-01:00

su suljettu

Yhteystiedot

info@sofiafuturefarm.fi

Sofiankatu 4 C 00170 Helsinki

Risuja vai ruusuja? Kerro meille!Anna palautetta

Liity Töölö Urban familyyn!

Töölö Urban Family yhdistää kulttuurista ja hyvästä elämästä nauttivat kaupunkilaiset. Perheeseemme kuuluvat merikylpylä Allas Sea Pool, kulttuuritehdas Korjaamo Culture Factory, elokuvateatteri Korjaamo Kino, co-working-tila Sofia Future Farm ja Jääpuisto Ice Park. Töölö Urban Familyn jäsenenä saat etuja ja inspiraatiota uusien elämysten ja palveluiden kokeiluun ja käyttöön, yksin tai yhdessä. Klikkaa tästä nähdäksesi rekisteriselosteemme.