Taideyliopiston ja Sofia Future Farmin yhteistyö luo uudenlaisen taiteen ja yritysmaailman kohtaamispaikan

20.12.2018 - 14:26

Jaa: Share on FacebookShare on Twitter

Taideyliopisto ja kaupunkikeskus Sofia Future Farm ovat sopineet yhteistyön aloittamisesta. Yhteistyön tuloksena Torikortteleissa sijaitsevassa Sofia Future Farmissa nähdään ensi vuonna ohjelmaa taiteen, kulttuurin ja luovan talouden aiheista.

Taideyliopisto ja Sofia Future Farm järjestävät ensi vuonna yhdessä puheohjelmaa, jonka aiheet liittyvät esimerkiksi luovuuteen, työelämän muutokseen, erilaisiin tulevaisuusskenaarioihin sekä kulttuurin ja liiketoiminnan yhteyksiin. Puheohjelma järjestetään Sofia Future Farmin tiloissa ja esiintyjinä nähdään Taideyliopiston opiskelijoita ja henkilökuntaa sekä yhteiskunnallisia vaikuttajia kotimaasta ja ulkomailta.

Taideyliopistolaisille yhteistyö tarjoaa mahdollisuuden työskennellä osana Torikortteleissa sijaitsevaa luovan työn tekijöiden yhteisöä. Näin yhteistyö mahdollistaa uudenlaisia kohtaamisia taiteilijoiden, tutkijoiden ja luovan alan yrittäjien välillä.

”Haluamme Sofia-yhteistyön avulla luoda kohtaamisia Taideyliopiston toiminnan ja ympäröivän yhteiskunnan välille. Tavoitteenamme on tulevaisuudessa tehdä kampuksistamme entistä avoimempia tiloja – Sofia-yhteistyö toimii eräänlaisena pilottina tälle kehitykselle”, sanoo Taideyliopiston rehtori Jari Perkiömäki.

Torikortteleissa sijaitseva Sofia Future Farm on uuden työn ja hyvän elämän tarpeisiin suunniteltu kaupunkikeskus. Keskus koostuu työtiloista, kokoustiloista, useista ravintoloista ja wellness-studiosta. Sofia Future Farmiin on tavoitteena luoda 300–400 jäsenen aktiivinen luovan työn tekijöiden yhteisö.

Lisätietoa:

Nana Salin, vastaava yhteyspäällikkö, Taideyliopisto
p. +358 50 461 6780
nana.salin(a)uniarts.fi

Vilja Grotenfelt, markkinointiviestinnän päällikkö, Sofia Future Farm
p. +358 40 709 1612
vilja.grotenfelt(a)sofiafuturefarm.fi

Sofia Tea - Teesalonki

ma-pe 08:00-18:00

la-su suljettu

Sofia Gastro

ma-ti suljettu

ke-la 18:00-24:00

su suljettu

Sofia Wine

ma-ti suljettu

ke-la 16:00-24:00

su 16:00-24.00

Sofia Bistro

ma-pe 11:00-16:00

la-su suljettu

Sofia Future Farm

Jäsenille

ma-su 06:00-24:00

Yhteystiedot

info@sofiafuturefarm.fi Sofiankatu 4 C 00170 Helsinki

Sofia Wine Unioninkatu 27

Sofia Gastro Unioninkatu 27 C

Sofia Bistro Unioninkatu 27 Aleksanterikatu 28

Teesalonki Sofiankatu 4 C

Risuja vai ruusuja? Kerro meille!Anna palautetta

Tilaa uutiskirjeemme!

Uutiskirjeemme tilaajana olet osa Töölö Urban Familya, joka yhdistää kulttuurista ja hyvästä elämästä nauttivat kaupunkilaiset. Toivotamme sinut tervetulleeksi ensimmäisellä kirjeellämme, josta pääset kertomaan sinua kiinnostavasta sisällöstä, sekä tutustumaan ja tilaamaan muiden perheemme toimipaikkojen uutiskirjeet. Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt rekisteriselosteemme ja annat meille luvan tallentaa tietosi järjestelmään ja lähettää sinulle tilaamaasi sisältöä. Voit koska tahansa peruuttaa tai muuttaa viestintäasetuksiasi. Lisätietoja löydät rekisteriselosteestamme.