Sofia Offlinen huippuohjaajat! Milja Horneman, Mariko Pajalahti & Mariela Sarkima

21.03.2019 - 18:17

Jaa: Share on FacebookShare on Twitter

Mariela Sarkima
Mariela Sarkima on 20 vuotta hyvinvointi- ja kauneusalalla työskennellyt sertifioitu Kundaliinijoogaohjaaja ja äänirentouttaja. Soft Kundaliini-tunneilla Mariela johdattelee inspiroivalla tyylillään kaiken tasoiset joogaajat tietoisuuden joogaksi kutsutun Kundaliinijoogan pariin.  
Joka kuun viimeinen keskiviikko Offlinessa nautitaan Marielan Sound Healing-äänirentoutuksesta heti joogatunnin jälkeen klo 19-20. Eri kokoisten maljojen, kellojen ja gongin harmoniset äänet soivat tilassa rentoutujien lepäillessä joogamatoilla torkkupeittojen alla. Äänirentoutus on täydellinen tapa viimeistellä päivä ja valmistautua levollisille yöunille.

Milja Horneman
Milja on kerryttänyt tietotaitoaan joogaohjaajana peräti viiden vuoden ajan. Hän keskittyy ohjatessa sekä kehon että mielen harjoituksiin sekä läsnäolon tiedostamiseen, niin fyysisesti kuin henkisestikin. Psykologiaakin opiskellut Milja haluaa muistuttaa, että jooga voi olla upea, syvällinen työkalu, joka lisää kykyä tiedostaa itsensä sekä ympäristönsä selkeämmin. Hänen rauhoittava olemuksensa ja äänensä toivottaa tervetulleeksi jokaisen sellaisena, kun on – lähtökohdista riippumatta.

Mariko Pajalahti
Mariko opiskeli joogaopettajaksi vuonna 2014 muutettuaan takaisin Suomeen New Yorkista, missä joogakulttuuri kukoistaa hektisen elämän keskellä. Hän löytää joogasta voimaa monissa tilanteissa – jos mieli käy ylikierroksilla, dynaaminen harjoitus siirtää keskittymisen siihen hetkeen ja omaan kehoon. Väsyneenä pehmeä yin-jooga virkistää. Marikon mielestä on hienoa, että nykyään on tarjolla joogaa jokaiselle, eikä aloittamista tarvitse pelätä. Hän onkin saanut palautetta asiakkailtaan innostavasta tyylistä ja tavasta ohjata jokainen löytämään itselleen sopiva versio asennoista.   

Tiina Vainio
Tiina on sekä Allas Sea Poolin että Sofia Future Farmin Wellness Manager ja koko Sofia Offlinen konseptin luoja. Tiina on kiinnostunut aivojen hyvinvoinnista ja nykyisen hektisen elämäntyylin vaikutuksista ihmisen jaksamiseen. Jatkuva ruutujen tuijottaminen ja ehtymätön viestitulva näkyy uupumuksenä ihmisten arjessa. Taukojen merkitystä työpäivän aikana ei voi korostaa liikaa - jo pienikin aivojen joutokäynti kesken työputken, voi pelastaa päivän. Ja yön.

Jenni Demus
Jenni Demus, pitkän linjan hyvinvoinnin ammattilainen, on yksi Offline-hoitohuoneen yrittäjistä, mutta pitää myös viikonloppukursseja Offline joogastudiossa.

Lisää:

Previous
Next

Sofia Bistro

ma-pe 11:00-14:30

la-su suljettu

Sofia Wine

ma-ti suljettu

ke-to 16:00-24:00

pe-la 16:00-02:00

su suljettu

Sofia Tea - Teesalonki

ma-pe 08:00-18:00

la-su suljettu

Sofia Gastro

ma-ti suljettu

ke-la 18:00-24:00

su suljettu

Sofia Future Farm

Jäsenille

ma-su 06:00-24:00

Yhteystiedot

info@sofiafuturefarm.fi Sofiankatu 4 C 00170 Helsinki

Sofia Wine Unioninkatu 27

Sofia Gastro Unioninkatu 27 C

Sofia Bistro Unioninkatu 27 Aleksanterikatu 28

Teesalonki Sofiankatu 4 C

Töölö Urbanin rekisteriseloste

Risuja vai ruusuja? Kerro meille!Anna palautetta

Tilaa uutiskirjeemme!

Uutiskirjeemme tilaajana olet osa Töölö Urban Familya, joka yhdistää kulttuurista ja hyvästä elämästä nauttivat kaupunkilaiset. Toivotamme sinut tervetulleeksi ensimmäisellä kirjeellämme, josta pääset kertomaan sinua kiinnostavasta sisällöstä, sekä tutustumaan ja tilaamaan muiden perheemme toimipaikkojen uutiskirjeet. Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt rekisteriselosteemme ja annat meille luvan tallentaa tietosi järjestelmään ja lähettää sinulle tilaamaasi sisältöä. Voit koska tahansa peruuttaa tai muuttaa viestintäasetuksiasi. Lisätietoja löydät rekisteriselosteestamme.