Sofia Gastro uudistuu

21.01.2020 - 13:54

Jaa:

Uuden vuoden tuulet puhaltavat illallisravintola Sofia Gastrossa. Ravintolamme avaa ovensa myöhemmin tänä vuonna uudistuneen konseptin myötä. Ilmoitamme asiasta lisää ja tarkemmin uudelleenavaamisen yhteydessä: kannattaa siis pysyä kuulolla!

Gastroon voi vielä tehdä pöytävarauksen tavalliseen tapaan lauantaihin 1.2.2020 asti Table Onlinen kautta tai täältä. Mikäli sinulla on lahjakortti Sofia Gastroon, suosittelemme myös käyttämään sen ennen helmikuun ensimmäistä päivää.

Gastro on myös edelleen normaalisti varattavissa tapahtumakäyttöön Tapahtumatilat -sivumme kautta.

Nautinnollisia talven herkkuhetkiä Sofia Gastrossa – tavataan jälleen seuraavan kerran uudistuneessa ravintolassamme!

Lisää:

Previous
Next

Tilaa uutiskirjeemme!

Uutiskirjeemme tilaajana olet osa Töölö Urban Familya, joka yhdistää kulttuurista ja hyvästä elämästä nauttivat kaupunkilaiset. Toivotamme sinut tervetulleeksi ensimmäisellä kirjeellämme, josta pääset kertomaan sinua kiinnostavasta sisällöstä, sekä tutustumaan ja tilaamaan muiden perheemme toimipaikkojen uutiskirjeet. Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt rekisteriselosteemme ja annat meille luvan tallentaa tietosi järjestelmään ja lähettää sinulle tilaamaasi sisältöä. Voit koska tahansa peruuttaa tai muuttaa viestintäasetuksiasi. Lisätietoja löydät rekisteriselosteestamme.