Farmers´Breakfast: Jenni Demus & Tuula Styrman

18.09.2019, Sofia Bistro

”Practical tips for releasing stress during the work day. How to maintain your well-being?" by Jenni Demus and Tuula Styrman

Onko sinunkin arkesi täynnä kiirettä ja stressiä? Ilman palautumista seurauksena saattaa olla jatkuva rasitus- ja yliviritystila. Tämä taas voi johtaa monenlaisiin mentaalisiin ja fyysisiin ongelmiin, haitaten työtä, arjen sujuvuutta ja ihmissuhteita. Tässä aamiaistapaamisessa opettelemme helppoja mikrotaukoja palautumisen ja hyvinvoinnin tueksi.

Farmers' Breakfast on Sofia Future Farmin uusi aamiaisklubi, jonka tarkoituksena on herättää uusia ajatuksia ja inspiroivaa keskustelua. Klubin teemat liittyvät uuteen työhön, oppimiseen, yrittämiseen ja luovuuteen – voit valita sinua kiinnostavan aiheen tai osallistua kaikkiin! Farmers' Breakfast järjestetään joka keskiviikko Sofia Bistrossa klo 8.30 – 9.30. Tilaisuuden alkuun kunkin viikon puhuja alustaa tilaisuuden ja avaa keskustelun. Uskomme keskustelun innoittavan niin Sofian jäseniä kuin kaikkia oppimisesta, verkostoitumisesta ja yrittämisestä kiinnostuneita ihmisiä! Nähdään puuropatojen äärellä, tulevaisuuden farmarit!

Tapahtumaan on vapaa pääsy ja keskustelu järjestetään tilanteen mukaan suomeksi tai englanniksi.

Keskustelijoista:

Jenni Demus on henkisen hyvinvoinnin valmentaja ja terapeutti sekä myötätuntoisen itsensä johtamisen asiantuntija. Hän on kouluttautunut kognitiivisen terapian kolmannen aallon menetelmiin sekä keho- ja hengitysterapiaan. Lisäksi Jenni on mindfulness- ja joogaopettaja.

Tuula Styrman toimii mukana mm. asiantuntija- ja konsultointityöhankkeissa sekä palvelujen suunnittelussa yksilöllisen hyvinvointimuutoksen ja -oppimisen näkökulmasta.
Hän on myös hyvinvointivalmentaja, palvelumuotoilija sekä suorittaa Firstbeat-hyvinvointianalyysimittauksia.

Subscribe to our newsletter!

Töölö Urban Family unites the people that enjoy culture and urban life. When subscribing to our newsletter you will first receive a welcome letter, that introduces our whole family. You can also tell about your interests and subscribe to the newsletters of other Töölö Urban brands. By clicking the subscribe you consent to allow Töölö Urban to store and process the information provided and to send you the content requested. You may unsubscribe from these communications at anytime. Check our privacy policy for more information.